Δείτε εδώ παλιότερες αναρτήσεις του avanti blog

8 Σεπτεμβρίου 2010

Δραστηριότητες πολυτισμού στο revolt festival 2010


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο REVOLT FESTIVAL 2010 θα παρουσιαστούν
Την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου στις 20:00 , προβολή ταινιών μικρού μήκους με τίτλο «100 τουρκικές ταινίες για την Ειρήνη» παραγωγή της Τουρκικης Μ.Κ.Ο. Cinema For Peace.
Η παραχώρηση των ταινιών έγινε μέσω του Cineek magazine www.cineek.gr  - πολιτιστικό διαδικτυακό περιοδικό για τον Ενναλακτικό πολιτισμό".

Το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στις 19:00, θα
πραγματοποιηθεί εκδήλωση με τίτλο «Το Θέατρο Σήμερα» .
Στη συζήτηση θα συμμετέχουν επαγγελματικές και ερασιτεχνικές ομάδες που άπτονται του θεάτρου και του χορού, άνθρωποι του πολιτισμού από την πόλη μας.
Ανάμεσα σε άλλους θα παραβρίσκονται εκπρόσωποι της θεατρικής σκηνής ACT, η Μηχανή της Τέχνης, της θεατρικής ομάδας Διάφανο Θέατρο, το πλήρωμα 94,ο σκηνοθέτης Καραμπίτσος.

Θα ακολουθήσει η παράσταση με τίτλο «Εκτός από το σοσιαλισμό υπάρχει και η μοναξία».Με μονόπρακτα «Αυτός και το παντελόνι του»,του Ιακ.Καμπανέλλη και «Με το νόμο»,της Κωστ. Μητροπούλου. Την παράσταση παρουσιάζουν ο Κώστας Φρατζόλας και η Αγγελίνα Παπαδάτου 
Παράλληλα στο χώρο θα υπάρχει έκθεση φωτογραφίας της Μαλβίνα Νικολέττα Ανδρώνη με τίτλο "one man show"καθώς και έκθεση ζωγραφικής της Μαριόλα Σοφιανίδη


Πολιτιστικό τμήμα revolt festival 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια :