Δείτε εδώ παλιότερες αναρτήσεις του avanti blog

18 Ιουλίου 2010

REVOLT FESTIVAL 2010

2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
 
ΚΑΣΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010


ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - ΑΛΛΑΓΗ

Το 2ο Φεστιβάλ Αντιστάσεων και κινημάτων της Δυτ.Ελλάδας, το REVOLT FESTIVAL 2010, με σύνθημα «Αντίσταση-Αλληλεγγύη-Αλλαγή», που θα διοργανωθεί και φέτος στον εκπληκτικό χώρο του Κάστρου της Πάτρας, την Παρασκευή 10/9/2010 και το Σάββατο 11/9/2010, αναγκαστικά θα διεξαχθεί σε μια περίοδο τραγικής επίθεσης στην οικονομική και πολιτική ανεξαρτησία της χώρας από τα μέτρα κατοχής της κυβέρνησης που υπηρετεί το ΔΝΤ και την ΕΕ. Μίας τραγικής επίθεσης στην αξιοπρέπεια και το μέλλον των νέων ανθρώπων, των εργαζόμενων, επίθεσης που γυρίζει στον 19ο αιώνα τα δικαιώματα της κοινωνίας ολόκληρης.

Αυτές τις δυο μέρες οι πολιτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις του φεστιβάλ μας, θα προβάλουν την ανάγκη όλοι μαζί, από οποιοδήποτε πολιτικό χώρο και κοινωνική προέλευση, να αγωνιστούμε ενάντια στο χρεοκοπημένο σύστημα, να αγωνιστούμε για μια διέξοδο που θα συμφέρει τους πολλούς, τον απλό κόσμο.

Η περσινή πρώτη επιτυχημένη διοργάνωση με τους χιλιάδες συμπολίτες που κατοχύρωσαν το REVOLT FESTIVAL, έβαλε τον πήχη ψηλά, για  να διορθώσουμε λάθη και να προσφέρουμε φέτος ένα διήμερο, οξυγόνο προβληματισμού και πολιτισμού, οξυγόνο ανάτασης μέσα στο μαύρο τοπίο.

Οι άνθρωποι των τοπικών κοινωνιών, οι πολιτιστικοί σύλλογοι, οι επιτροπές κατοίκων αντίστασης στα νέα μέτρα, οι μαθητικές κινήσεις, τα κύτταρα πολιτισμού της περιοχής, οι αντιρατσιστικές κινήσεις και οι οικολόγοι, οι εργαζόμενοι των σωματείων και οι αυτοδιοικητικές κινήσεις που λένε "Όχι στον Καλλικράτη", θα είναι όλοι εκεί… στο 2ο Revolt Festival.

Είναι τιμή μας που θα έχουμε μαζί μας για να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε και να συνευρεθούμε μουσικά, δύο νέους ταλαντούχους καλλιτέχνες:

Tην Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου, την Νατάσα Μποφίλιου που έρχεται με «εισιτήρια διπλά» και τρεις δίσκους, να μας μαγέψει με την ερμηνεία της, σε μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη, και στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Το Σάββατο 11 Σεπτέμβρη, τον Κωστή Μαραβέγια, με το συγκρότημα Maraveyas Ilegal, σε ένα πραγματικό γλέντι Μεσογειακών ήχων και λάτιν ρυθμών.

Ραντεβού λοιπόν 10-11 Σεπτέμβρη στο Κάστρο της Πάτρας!

Δεν υπάρχουν σχόλια :